Nyheter
Hjem Nyheter Nyheter Hvordan blåse opp svømmeringen med en inflator?Hvordan tømme luften?
Nyheter

Hvordan blåse opp svømmeringen med en inflator?Hvordan tømme luften?

2022-09-27

svømmeringen er et produkt når du svømmer i vann.Det indre av svømmeringen er fylt med gass og kan flyte på vannet.Om sommeren liker mange å gå på stranden eller bade i svømmebassenget.Folk som ikke kan svømme vil bruke svømmeringer.Så når svømmeringen er tom for gass, hvordan blåser man opp svømmeringen med en oppblåsbar sylinder?Hvordan blåse opp og tømme svømmeringen?Følgende Kottoyi Factory vil ta deg til å forstå metoden for å blåse opp svømmeringen.

Slik blåser du opp svømmeringen med en oppblåser

1.Slik blåser du opp den oppblåsbare sylinderen til svømmeringen

1).Blås først opp den fremre kollisjonsputen (bildet er foran), trekk ut luftdysen fra kollisjonsputen, åpne luftdysedekselet, sett inn luftslangen til luftsylinderen og trykk den mot luftdysen til svømmeringen,klyp den med tommelen og pekefingeren, og fyll luftvolumet.Til 60 % (klyp og trykk på den oppblåste kollisjonsputen med fingrene, ca. 2 kg kraft, trykk ned ca. én finger dybde på den kvinnelige fingeroverflaten, for å nå 60 % av luftvolumet).

2).Lad opp den omvendte kollisjonsputen, det totale luftvolumet når 90 %, plugg ventildekselet godt til med begge fingrene, og trykk deretter ventilen inn i kollisjonsputen.

3).Merk: Oppblåsing bør gjøres sakte.

2.Hvordan muntre opp i en svømmering

1).Tørk av den oppblåsbare porten på svømmeringen for å forhindre at fremmedlegemer blokkeres, og trekk forsiktig ut den oppblåsbare skjæredøren.

2).Eller skyv den ut for å få den til å stikke ut på overflaten av svømmeringen, åpne stopperen og sett sugerøret inn i skjæredøren vertikalt.

3).Skyv sugerøret litt for å åpne innerveggen til skjæredøren, eller la sugerøret passere gjennom skjæredøren og gå inn i svømmeringens indre tank.

4).Blås inn med munnen.Etter påfylling, klyp delen der sugerøret er koblet til oppblåsingsporten med hendene.Trekk sugerøret ut av munnen, og dekk svømmeringen med en myk stopper i tide for å forhindre luftlekkasje.

5).Sørg for å trykke den oppblåsbare ventilen inn i svømmeringen for å unngå fare for luftlekkasje forårsaket av riper eller avskalning av mykpluggen.

3.Slik tømmer du svømmeringen

Når du tømmer luften, kan du bruke en klips eller en tannpirker eller lignende for å strekke seg innover fra luftehullet og trykke det innover.

Ovenstående er "Hvordan blåser du opp svømmeringen med en oppblåsbar sylinder? Hvordan tømmer du luft?", hvis du vil vite mer om Svømmeringer, vennligst kontaktoss for å svare på spørsmålene dine.